#kassetten – Daze before Christmas

I 1994 utviklet norske Funcom dette spillet som først ble sluppet ekslusivt for SEGA Megadrive og kun i Australia, senere ble det sluppet for Super Nintendo i Europa.

Spillet ble utviklet primært av Carl-Henrik Skårstedt og tok ca ett år å utvikle.

Spillet er ett klassisk plattformspill der plottet er at en slem mus (eller snømann!?) har stjålet alle gavene, alvene og reinsdyrene mens julenissen lå og sov. Derfor må du nå styre julenissen igjennom en rekke forskjellige brett for å redde alvene og reinsdyrene og samle inn alle julegavene igjen.

Det er 24 brett og det er ett relativt lett, men morsomt spill å spille, så man kan spille ett brett hver dag hvis man vil gjøre det til en julekalender. Eventuelt bør det være mulig å runde spillet iløpet av romjulen, i god tid før julestemningen dør ut… 🙂

Legg igjen en kommentar