#kassetten – Mega Man: The Wily Wars

Mega Man var en fantastisk suksess på Nintendo sine plattformer på åtti og nitti-tallet, men en ekslusiv avtale gjorde at det ble vanskelig å få serien over på SEGA sin plattform, likevel klarte de det tilslutt.

Nintendo er kjent for å lage avtaler med spillprodusentene som gjør det merkantilt vanskelig å porte ett spill over på en konkurrerende plattform. SEGA ønsket lenge å få Mega Man suksessen over til SEGA MegaDrive og tilslutt klarte de det… til en viss grad. Her er en ganske så interessant video om prosjektet:

På SEGA Megadrive Classic Mini følger Mega Man; The Wily Wars med, som i praksis er en samling av spillene Mega Man 1, 2 og 3, portet fra NES.

Ønsker du å emulere disse spillene er det nesten umulig å få tak i original-kassettene, men du finner ganske lett ROM-filen på nettet om du heller søker etter den japanske versjonen: Rockman Mega World.

Legg igjen en kommentar