Tape Pi kabinett

Ønsker du en litt annen look på din Raspberry Pi kan dette kule kabinettet være verdt en titt, spesielt hvis du er såpass old-school at du emulerer spill som ble gitt ut på vanlig kassett.

Dette kabinettet minner meg veldig om da jeg var liten og spilte på min Sinclair ZX Spectrum 48K og hadde bunkevis med piratkopierte spill på helt vanlige opptaks-kassetter liggende rundt meg 🙂

Kabinettet får du kjøpt på Ali Express og eBay for rundt 150,- kroner. Da følger det med en vifte også, kjekt om du har overklokket Raspberry Pi’en din litt. Jeg kjøpte mitt fra Ali Express.

I esken følger det med to sett med klistremerker så du kan velge hva slags stil «kassetten» din skal ha. Selve monteringen er superlett. Fire små skruer for å feste selve Pi’en i den ene siden, resten klikkes bare på plass. Ja, vifta må festes på riktige IO pinner da, men det er godt illustrert i manualen som følger med.

Siden vifta kobles direkte til Pi’en så vil den gå på maks fart hele tiden og dermed støye litt. Det finnes ingen måte å justere den på. Kabinettet inneholder heller ingen brytere eller lignende for å slå strømmen av og på, så dette er ganske barebone.

Kabinettet passer kun for Raspberry Pi 3 Model B og B+. Hvis du ikke er ute etter å få Raspberry Pi’en til å se eksakt ut som ett bestemt type konsoll synes jeg dette er ett lekent og fint alternativ som ser proff og kult ut til en billig penge.

En kommentar om “Tape Pi kabinett”

Legg igjen en kommentar