#kassetten – Paperboy 2

Paperboy fra Atari Games spilte jeg endel på min Sinclair ZX Spectrum. Det er først nå jeg ble klar over at det kom en toer. Mens originalen kom allerede i 1985 så kom Paperboy 2 i 1991.

Paperboy 2 ble utviklet av Tengen, men er veldig likt originalen, bare med en anelse bedre grafikk på 16 bits plattformene og bedre lyd.

Hverken originalen eller toern fikk spesielt bra omtale, men jeg synes spillet er artig. Originalen husker jeg at jeg syntes var sykt vanskelig, toeren virker på meg nå som noe lettere, ihvertfall MegaDrive versjonen som jeg har prøvd.

Konseptet er enkelt, du er en avisgutt på sykkel som skal levere aviser på røde dørmatter og i blå postkasser. Du kan også for moro skyld kaste aviser på solbadende nabojenter, folk som griller og lignende. Noe bare for å se reaksjonen, noen for bonuspoeng, som for eksempel han som raner bensinstasjonen…

Husk å plukke opp flere aviser så du ikke går tom for aviser. Det finnes tre nabolag du kan jobbe i, de representerer også vanskelighetsgradene, så spillet blir relativt fort littt repeterende.

Uansett, en skikkelig klassiker i mine øyne!

Legg igjen en kommentar