#kassetten – Old Towers

Dette er noe så sjeldent som ett helt nyutviklet spill for SEGA Megadrive. Javisst, det ble sluppet for første gang nå i 2019! Ikke nok med det, spillmusikken er en herlig mix av den legendariske synth-låta Popcorn.

Utvikleren Denis Grachev har laget ett enkelt, men ganske vanedannende og artig puslespill kalt Old Towers. Spillet kan foreløpig kun lastes ned som en ROM-fil du må bruke på en eller annen form for SEGA MegaDrive emulator.

Du kan laste ned spillet gratis, men blir oppfordret til å donere noen kroner til utvikleren. Det synes jeg absolutt du burde gjøre, det gjorde jeg ihvertfall for spillet er meget godt.

Selve spillmusikken er verdt å nevnes, Denis har valgt å bruke en herlig remix av den legendariske synth-pop låta Popcorn av  Gershon Kingsley fra 1969. Her er ett lite klipp fra originalversjonen:

En kommentar om “#kassetten – Old Towers”

  1. Ikke verst! Skal sjekkes ut uten tvil! Takk for tips! Litt kult, nå kommer jo Anslogue ut med sin Mega Drive-klone som driver med simulering framfor emulering, og det følger med et spill fra 90-tallet som aldri har blitt publisert før! Heter “Hardcore” som er laget av de som nå heter Dice(Battfield-serien). Analogue er creme du la creme når det kommer til klonekonsollprodusenter.

    Svar

Legg igjen en kommentar