Decalgirl skin til kontrolleren

Så du har en spillkontroller du liker, men som ser litt kjedelig ut… ikke verdens største problem, men fullt mulig å gjøre noe med. Jeg har pimpet opp min Hori Fightingstick Mini 4.

Det finnes mange leverandører av skins og etuier til mobiltelefoner, PC’er og lignende, men ikke så mange har også godt utvalg av skins til spillkontrollere som amerikanske DecalGirl. DecalGirl har skins til de fleste modellene til for eksempel Nintendo, Sony og Hori.

Til min gode, men fryktelig kjedelige Hori Fightingstick Mini 4, valgte jeg den kanskje litt kjedelige, men veldig retro Dark Rosewood fra DecalGirl Collective. DecalGirl har bokstavelig talt flere hundre skins å velge imellom så jeg kunne sikkert valgt noe mer spennende, jeg skal innrømme det 😛

Til gjengjeld synes jeg den retro treimitasjonen passet perfekt sammen med den oransje Sanwa knotten jeg har erstattet den svarte originale knotten med.

Frakt og montering

Ulempen med å kjøpe fra en amerikansk produsent er at det blir endel i frakt, nesten like mye som kostnaden for selve produktet faktisk…

Fordelen er at varen da også kommer ganske raskt. Det gikk under to uker før jeg hadde en stiv konvolutt i postkassen min.

Produktet holder også svært høy kvalitet. Trykket er sylskarpt i utførelsen, klippen perfekt til kontrolleren og materialkvaliteten er topp. Det var lett å påføre uten å få luftbobler og ikke så klebrig at selv om jeg satt det litt skjeivt på første gangen, var det lett å ta av og på igjen.

Jeg droppet de små bitene som skulle på knappene, jeg liker bedre at knappene skiller seg litt ut. Jeg er strålende fornøyd med kvaliteten og utseendet, men det kan hende at jeg ryker på en skin til med litt mer «kreativt» design etterhvert… 😉

Det eneste jeg synes er litt dumt med skins fra DecalGirl, er at de inkluderer med Playstation symbolene til knappene. Det er jo egentlig veldig praktisk og smart, men jeg bruker denne kontrolleren aller mest til gamle NeoGeo spill og da gir jo disse Playstation symbolene ingen mening. Alt i alt, superfornøyd!

Legg igjen en kommentar