Woohoo! 100 innlegg i boks

Dette nettstedet så dagens lys 23. november 2017 og på under ett år har det nå altså rundet 100 publiserte artikler.

Riktignok er noen av artiklene gamle artikler flyttet over fra gauteholmin.no, men likevel, vi snakker altså 100 artikler relatert til retrospilling. I tillegg finnes det noen 101 guider til Retropie og Recalbox samt ett bildegalleri.

Nettstedet var opprinnelig ment som en slags logg over hvordan bygge og konfigurere spillemaskiner basert på RetroPie distroen. Det er nettstedet forsåvidt fortsatt, men jeg har også lagt til artikkelserien #kassetten hvor jeg prøver å skrive kort om spill som kanskje ikke var de største kassasuksessene, men som er vel verdt å ta en ekstra titt på og bruke noen timer på å spille.

Jeg har også lagt til en mobil-kategori som omhandler spill til mobil/nettbrett som enten er emulert eller inspirert av gamle dager. I tillegg finner du ett og annet innlegg som handler mer om produkter og kultur rundt og relatert til retrospilling.

Mest fornøyd er jeg med HowTo’s seksjonen, som også er den som er mest besøkt av leserne.

Favoritter så langt

Så hvilken artikel liker jeg best så langt? Det må være Super Ursus eller Pitari guiden. Klarer ikke helt bestemme meg for hvilken 🙂

Atari 2600 kabinett for Raspberry Pi

Super Ursus for Raspberry Pi 3 B/B+

Hva gleder jeg meg mest til

Jeg gleder meg veldig til Recalbox er klart for Raspberry Pi 3 Model B+. Jeg liker Recalbox bedre enn Retropie, men de nyeste Raspberry Pi 3 Model B+ kortene produserer så mye mindre varme og ser ut til å være mer skånsomme mot minnekortene at jeg får klare meg med Retropie en stund til.

Så da var de første hundre innleggene unnagjort, hva fremtiden bringer for nettstedet vet jeg ikke, men det stopper uansett ikke her 😉

Legg igjen en kommentar