Retrospill-kunst på veggen med Displate

Disse Instagram-reklamene med kjøpelink er farlige, det blir fort noen spontankjøp. Det siste innkjøpet mitt var tre retrospill-inspirerte kunstverk på metallplate fra den polske produsenten Displate.

Displate lager ikke bare retrospill-baserte ting altså, de har alt mulig av motiver å velge imellom, men personlig liker jeg veldig godt de de gjør rundt retro-ting og gameing.

Konseptet er at de samarbeider med forskjellige kunstnere og trykker opp deres motiver på metallplater i forskjellige størrelser. Disse metallplatene kan du enkelt lime opp på veggen med de medfølgende magnetene som har lim på den ene siden.

Avhengig av størrelsen på platene du velger så får du en eller flere magneter til å feste med.

Magneten stikker du bare på veggen og presser i 20 sekunder. Så tar du metallplaten og plasserer den sånn som du vil ha den:

Displate - Day of the Tentacle

Skal du montere flere plater bortover på veggen, enten forskjellige motiver eller hvis du kliner til og bestiller ett motiv fordelt over flere plater, lønner det seg å bruke ett laservater. Jeg er veldig glad i denne krysslaseren fra Cocraft:

Displate på veggen

Kvaliteten på trykket er helt fantastisk. Jeg kjøpte blant annet ett Day of the Tentacle motiv, og det føles formelig ut som om tentaklen hopper ut av bildet. Ett bilde kan umulig rettferdigjøre hvor bra disse platene ser ut i virkeligheten.

Jeg klinte til og kjøpte tre kunstverk når jeg først var igang. De ble levert på døra under en uke senere med UPS. Med platene kom det ett 30-dagers tilbud om å kjøpe en plate til med 30% rabatt. Det kan fort hende at det blir en plate til på meg ja…

Legg igjen en kommentar