#kassetten – Splatterhouse 3

Splatterhouse-serien fra Namco er klassiske «beat’em up» spill plassert i en grøsser-historie. Det tredje og siste spillet var definitivt det kuleste, men det kom aldri til Europa.

Det første Splatterhouse spillet kom i 1988 og ble lansert som et arkade-spill. På TV-spill fronten kom det først til TurboGrafx-16 (NEC PC-Engine). Etterhvert har det blitt portet til mange andre plattformer. Splatterhouse 2 ble kun sluppet for SEGA MegaDrive og fikk mye kritikk for å være for likt originalen.

Splatterhouse 3 (lansert i 1993) derimot brakte historien ett steg videre både tematisk og spillmessig. Dessverre ble det siste spillet i trilogien ikke bare sluppet på SEGA MegaDrive, men også kun i USA og Japan.

I senere år har derimot flere av Splatterhouse spillene blitt relansert på andre plattformer som ett helt nytt spill basert på samme historien.

Uansett, en klassiker som er morsom å spille med litt uvanlig grafikk og stil verdt å ha i samlingen.

Legg igjen en kommentar