#kassetten – ClayFighter

ClayFighter kom ut i 1993 som en parodi på Street Fighter. Spillet ble først sluppet for Super Nintendo, men ble etterhvert også sluppet for SEGA MegaDrive.

Dette dreier seg altså om ett slåss-spill med mye humor og snåle karakterer å velge imellom. Konseptet er at en lilla, stinkende meteor av leire lander i ett sirkus og gjør om alle figurene dette sirkuset til kamplystne slåsskjemper.

Ett halvt år etter lanseringen på Super Nintendo i USA, kom en oppdatert versjon ut kalt ClayFighter Tournament Edition for Super Nintendo. Denne versjonen rettet endel feil og la til noen flere valgmuligheter.

Hvis du er en som samler på ROM-filer og liker å få tak i litt sære/sjeldne titler, så er det Tournament Edition du vil ha, den ble nemlig kun lansert på leie-markedet ekslusivt hos Blockbuster Video i USA. Altså en versjon som aldri kom til denne siden av dammen.

Legg igjen en kommentar