Bytt ut knotten!

Det er ikke så lenge siden jeg skrev om hvordan jeg lagde meg min egen DYI Fight Stick. Det eneste jeg ønsket meg, var en litt annerledes stikke. Det var en smal sak å fikse…

Rød knottDYI Fight Stick’en jeg lagde har en standard Sanwa stikke med en rund knott. Jeg ønsket meg egentlig en sånn kurvet knott. Det finnes det jo da heldigvis haugevis av på eBay til unde 20 kroner stykket. Jeg fant en tilfeldig selger med god score og jøje meg, den kom iløpet av under to uker.

Den var lett å bytte og jeg synes den er mye mer behagelig å spille med enn de vanlige trill runde knottene. Den er litt smalere også og litt ruglete så den ligger mye bedre i hånda.

Jeg kunne jo ikke stoppe der, så jeg måtte teste om det gikk ann å bytte knotten på min Hori Fighting Stick Mini kontroller også, og det gjorde det jommen, så nå har den blitt litt mer unik med en fin, knall rød, knott. Riktig nok rund, men jeg har bestilt meg noen nye avlange knotter, så iløpet av 2-3 uker blir den nok enda finere.

Hori Fighting Stick Mini

Legg igjen en kommentar