Sykt gode retrospill T-skjorter

Det er sommer og jeg elsker T-skjorter, spesielt de med ett litt nerdete trykk på. Min favoritt-butikk over alle er TeePublic. De har ett samarbeid med ett vell av kunstnere og har kvalitetsmessig de beste T-skjortene du kan kjøpe.

TeePublic har som sagt ett samarbeid med en enorm mengde kunstnere som lager kule grafiske ting som TeePublic trykker på T-skjortene. Du velger motiv, så T-skjorte type og kvalitet. Trykket er ikke sånn masseprodusert plast-trykk, her er det kvalitet hele veien.

Ulempen er at de produseres i USA, så det koster litt å få dem tilsendt og det tar ett par uker.

Personlig liker jeg veldig godt T-skjortene av typen «Tri Blend (Extra Soft)». Disse er utrolig myke og gode og har en passe røff retro-feel på fargene. Ta en titt da vel, jeg har kjøpt tre stykker og har flere på ønskelisten allerede.

En kommentar om “Sykt gode retrospill T-skjorter”

Legg igjen en kommentar