Sykt gode retrospill T-skjorter

Det er sommer og jeg elsker T-skjorter, spesielt de med ett litt nerdete trykk på. Min favoritt-butikk over alle er TeePublic. De har ett samarbeid med ett vell av kunstnere og har kvalitetsmessig de beste T-skjortene du kan kjøpe.

TeePublic har som sagt ett samarbeid med en enorm mengde kunstnere som lager kule grafiske ting som TeePublic trykker på T-skjortene. Du velger motiv, så T-skjorte type og kvalitet. Trykket er ikke sånn masseprodusert plast-trykk, her er det kvalitet hele veien.

Ulempen er at de produseres i USA, så det koster litt å få dem tilsendt og det tar ett par uker.

Personlig liker jeg veldig godt T-skjortene av typen «Tri Blend (Extra Soft)». Disse er utrolig myke og gode og har en passe røff retro-feel på fargene. Ta en titt da vel, jeg har kjøpt tre stykker og har flere på ønskelisten allerede.

Gaute

Gaute vokste opp med Sinclair ZX Spectrum og selvbygde PC'er på åtti- og nittitallet. Idag spiller han fortsatt de samme gamle spillene...

En tanke om “Sykt gode retrospill T-skjorter

Legg inn en kommentar