#kassetten – The Last Blade 2

Er det ett sloss-spill du bør ha i samlingen, selv om du ikke liker sloss-spill, så er det kanskje dette. Utviklet av japanske SNK i 1998 er dette fullt av japansk mystikk, kostymer og stemning.

Spillet ble først sluppet i Japan, da under den fengende tittelen Bakumatsu Roman Dainimaku: Gekka no Kenshi – Tsuki ni Saku Hana, Chiri Yuku Hana.

Spillet ble først lansert for SNK sin egen plattform, Neo Geo, men ble også senere lansert på SEGA Dreamcast, Playstation 2, 4 og Vita, Nintendo Wii og nå sist på Steam så sent som i 2017. En klassiker som stadig får nye fans med andre ord.

Selve spillet er ett av de mer lettspilte av sloss-spillene til SNK, så det passer for alle spillere egentlig. Selv på den internasjonale versjonen har de valgt å beholde det meste av japansk tekst og tale, så her må du forvente å ikke skjønne så altfor mye av plottet, men bare la deg rive med at den erke-japanske stemningen.

Legg igjen en kommentar