Hotkey på Recalbox

Husker du hvor bittert det var når du akkurat ikke klarte å komme deg frem til ett sjekkpunkt, så du måtte starte helt fra start igjen? Med Recalbox kan du lagre når som helst ved å bruke en Hotkey-kombo.

Med en enkelt tastekombo med to knapper kan du lagre og og laste inn når som helst i hvilket som helst spill. Lagringen taes vare på selv om du går ut av spillet, helt til du overskriver den med å lagre på ett nytt sted i spillet. Du kan også bruke hotkey-kombo til å ta skjermbilde, spole noen sekunder tilbake, o.l.

Du velger selv hva som er din «Hotkey» når du setter opp en kontroller i Recalbox, men jeg anbefaler at du bruker «Select»-knappen som Hotkey om du bruker en tradisjonell SNES-kontroller, ellers kan du fort trigge Hotkey-kommandoer ved en feil. Denne er også satt opp som standard om du bruker en PS3 eller SNES kontroller du ikke trengte å sette opp manuelt.

Retropie SNES kontroller layout

Hotkey kombo Handling
Select+Start Avslutt spillet
Select+Venstre skulder Ta skjermbilde
Select+Bakover Spole bakover
Select+Y Lagre spillstatus
Select+X Laste inn lagret status
Select+A Nullstill spillet
Select+B Retroarch menyen

Legg igjen en kommentar