#kassetten – Psycho Fox

Psycho Fox ble utviklet av Vic Tokai for 8 bits plattformen SEGA Master System i 1989. Personlig har jeg ikke spilt, eller hørt om dette spillet før nå, men jeg har fått litt dilla.

Spillet kan sees på som ett forsøk fra SEGA på å kopiere suksessen til Mario, men med ett enda merkeligere plott.

Du spiller Psycho Fox som har blitt utvalgt til å sloss mot de onde reveprestene som har tatt over reveriket. Undervei kan du endre deg med en pinne til å være en tiger, flodhest eller apekatt, alle med sine spesielle egenskaper. Du har også en liten hjelper kalt Birdfly som du kan kaste på fiendene du møter på din vei.

…og i motsetning til Mario, så kan ikke Psycho Fox bare hoppe, han kan også slå og altså kaste Birdfly for å ta ned alle de rare fiendene han møter på sin vei.

Psycho Fox kom seg aldri til andre konsoller enn SEGA Master System, men utvikleren baserte flere spill på Psycho Fox, blant annet Kid Kool for Nintento Entertainment System og DecapAttach for SEGA MegaDrive.

Legg igjen en kommentar