#kassetten – Inspector Gadget

Spillet ble utviklet av Hudson Soft og lansert for Super Nintendo i 1993. Inspektøren fremstår i dette spillet ikke som den klumsete kløna han er i tegneseriene, men som en ganske god helt, ihvertfall så god som du klarer å spille ham god…

Den slemme Dr. Claw og terror-organisasjonen M.A.D. har kidnappet inspektørens kusine, Jenny. Du spiller inspektøren og må reise verden rundt på redningstokt for stakkars Jenny.

Inspector GadgetUnderveis plukker du opp forskjellige våpen og praktiske «gadgets som du kan bruke til å komme deg forbi hindre og slåss med diverse slemminger du møter på veien.

Brettene i spillet er basert på faktiske steder brukt i tegneseriene så her er det duket for masse mimring for de av oss som vokste opp med tegneserien på DJ Kat Show på Sky Channel på åtti- og nittitallet.

Legg igjen en kommentar