#kassetten – The Lost Vikings

Så jeg tenkte å lansere en ny spalte, #kassetten. Med ujevne mellomromm vil jeg mimre litt om en gammel klassiker jeg har funnet igjen og tatt frem fra støvet.

Først ut er mitt absolutte favorittspill igjennom tidene, The Lost Vikings. Spillet ble utviklet av Blizzard, selskapet som idag er mest kjent for å stå bak World of Warcraft.

De tre vikingene Eric «the swift», Baleog «the fierce» og Olaf «the stout», skal styres gjennom forskjellige brett med økende vanskelighetsgrad for å etterhvert slå romvesenet «Tomator». De har forskjellige egenskaper og du kommer ikke igjennom brettene uten å spille på egenskapene til hver og en av dem.

Spillet kom i 1992, først til Super Nintendo, så senere til en haug med plattformer. Jeg spilte spillet første gang på min PC med MS-DOS.

Spillet har ikke «saves», men du kan notere deg ett passord etter hvert fullførte brett.

The Lost Vikings 2 kom i 1997, men det har jeg ikke spilt… ennå 😉

Legg igjen en kommentar