Hvordan oppgradere 8Bitdo kontrollere

Så du har kjøpt deg en av de deilige 8Bitdo kontrollerne, men den fungerer kanskje ikke helt optimalt, den lægger litt eller er vanskelig å få parret opp. Kanskje du må oppgradere firmware på den? Her er hvordan.

8Bitdo er ganske aktive på å oppdatere firmware på alle sine modeller. Du finner endringslogg og firmware på support.8bitdo.com.

For å oppgradere firmware må du koble din kontroller til en Windows PC eller Mac med USB. Før du kobler den til holder du nede R+L+Start til kontrolleren blinker blått og grønt samtidig, eller rødt avhengig av hvilken kontroller-modell du har. På mine FC30 og NES30 blinker det blått og grønt.

Firmware-filen du laster ned fra support.8bitdo.com er en zip-fil. Denne pakker du ut. Så finner du en fil for Windows (*.exe) og en for Mac. Du dobbeltklikker på den som gjelder for deg.

8Bitdo Firmware update på Mac OS

Hvis du har eldre firmware på din kontroller trykker du på «USB Update» og finner frem til *.dat filen du har pakket ut. Ett par minutter senere og kontrolleren din er oppdatert. Du kan koble fra kontrolleren når firmware-oppgraderingen sier ifra at den er ferdig.

NB: Hver gang jeg har gjort dette har jeg opplevd at kontrolleren må parres opp på nytt mot hva enn du har parret den mot.

Legg igjen en kommentar