Retrospill-bonanza hos Elkjøp

Retro er i vinden skriver Elkjøp og med det har de for tiden best utvalg i retro-konsoller, men hvem bør du kjøpe til jul?

Jeg har ikke funnet noen annen nettbutikk som har så godt utvalg på retro-spill, Elkjøp har virkelig hamstret opp for julehandelen. Her er de spillkonsollene jeg ville vurdert.

Atari Flashback 8 Gold

– 120 innebygde spill
– 2,4 GHz trådløse kontrollere
– Kr. 995,-

Atari tilbyr mange klassikere på denne konsollen og jeg digger de klassiske joystick’ene, men jeg skulle heller ønsket meg at de lagde en litt nyere modell. Jeg venter fortsatt på Ataribox. Du kan spare ett par hundre kroner på å gå for modellen med kablede kontrollere, men hvorfor skulle du ønske det?

Les mer / kjøp hos Elkjøp (ikke sponset)

Sinclair ZX Spectrum Vega

– 1000 Spectrum-spill inkludert
– Knapper tilpasset de inkluderte spillene
– Kr. 1195,-

Jeg ELSKET min ZX Spectrum på slutten av åttitallet, men hva har de gjort her? Riktignok har de inkludert en imponerende mengde spill, men hvorfor har de ikke inkludert alle tastene på tastaturet? Det fjerner jo helt den følelsen som var den gangen. De kunne også slengt med en Kensington Joystick, de fleste av oss ZX’ere hadde jo en sånn.

Les mer / kjøp hos Elkjøp (ikke sponset)

Super Nintendo Classic Mini SNES

– 21 forhåndsinstallerte spill
– Kablede kontrollere
– Kr. 1590,-

Antagelig den retro-konsollen som kommer til å ligge under flest juletrær. Gjennomført og fin, men hvorfor så få spilltitler? Den dyreste retro-konsollen er det også, så her får du ganske lite for pengene. Men er du Nintendo fanboy så er det vel ett lett innsalg for det!?

Les mer / kjøp hos Elkjøp (ikke sponset)

SEGA Classic HD

– 85 innebygde spill
– 2 stk 2,4G trådløse håndkontroller
– Kr. 990,-

Dette er retro-konsollen som ville ligget under mitt juletre om jeg skulle velge. Ikke fordi den er billigst, men fordi den har ett godt utvalg av kvalitets-spill de fleste vil kjenne igjen fra arkadehallene, masse retro-følelse og trådløse kontrollere. Du kan spare ett par hundre kroner på å gå for modellen med kablede kontrollere, men hvorfor skulle du ønske det?

Les mer / kjøp hos Elkjøp (ikke sponset)

Legg igjen en kommentar