Hikig NES kabinett for Raspberry Pi

Endelig kom den! Ifølge konvolutten fra Kina er den en «white plastic box». Et NES replika-kabinett for Raspberry Pi.

Dette er ikke den ekstremt populære «Nespi Case» modellen. Dette er en modell som kanskje er litt mindre forsegjort, men desto mindre i størrelse og kompleksitet.

Kabinettet har plass for en vifte, men det er ekstra-utstyr og siden jeg (foreløpig) ikke spiller noe tyngre enn 16-bits spill, så har jeg ikke sett noe behov for kjøling av Raspberry Pi’en min. Derfor ville jeg heller ha den støyfri med mulighet til kjøling senere.

Det følger med fire skruer til en vifte og fire skruer for å skru kabinettet sammen. Samt en liten skrutrekker. Å sette den sammen var gjort på 2-3 minutter.

Hikig Nespi System
Du må åpne luka foran for å plugge inn kontrollerne dine, ikke alle liker det og går derfor for den større «Nespi Case» modellen fordi den også har USB-porter (i praksis en USB-hub) på utsiden, men jeg synes ikke det gjør så mye.

Power og reset-knappene på venstre side er også bare støpt, de er ikke faktiske knapper.

Alt i alt ett ganske billig og enkelt kabinett, men til litt under hundre kroner synes jeg det er fin-fint jeg. Mye kulere enn ett standard Raspberry Pi kabinett ihvertfall 🙂

Du finner flere som selger denne modellen på eBay.

Legg igjen en kommentar