Forhåndsbestill Ataribox fra idag!

Fra den 14. desember kan du nå forhåndsbestille Ataribox. Det er fortsatt veldig lite informasjon ute om hva denne boksen faktisk kan brukes til, men spill og streaming står på listen.

Maskinen ser utrolig lekker ut og skal være linux-basert med støtte for bl.a. Netflix, HBO (jeg tipper at det ikke gjelder HBO Nordic) og Hulu. Det skal være begrenset med antall forhåndsbestillinger, så er du blod-fan av Atari, løp og kjøp!

En kommentar om “Forhåndsbestill Ataribox fra idag!”

  1. The countdown to the Ataribox launch on Indiegogo has been officially paused. Because of one key element on our checklist, it is taking more time to create the platform and ecosystem the Atari community deserves. Building Ataribox is incredibly important to us and we will do whatever it takes to be sure it is worth the wait.

    An updated launch plan is underway and more detailed information will be available soon.

    We will be keeping you, our community, informed every step of the way. Thank you again for your support of Ataribox.

    -The Ataribox Team

    Svar

Legg igjen en kommentar